Eten en drinken

Op onze gezonde groene school …

… drinken we enkel water en dit bij voorkeur in een hervulbaar flesje. Doorheen de dag kan dit flesje op school hervuld worden. Kinderen die iets anders bijhebben, nemen dit mee terug naar huis en krijgen een bekertje water op school.

… hebben we op dinsdag en donderdag fruitdag.

Van oktober tot juni voorziet de school op donderdag een stukje fruit via het Oog voor Lekkers project van de Vlaamse Overheid voor alle leerlingen. De fruitkalender voor dit schooljaar vinden jullie hier. Hiervoor betaalt u begin schooljaar een kleine bijdrage via de maximumfactuur.

Op dinsdag voorzien jullie zelf een stukje fruit.

Op de andere dagen laten we jullie de vrije keuze tussen fruit of koek. Kiezen jullie toch voor een koek, vragen we jullie te kiezen voor een gezonde variant. Dit alles steeds in een doosje met naam. Fruit dat geschild moet worden, graag ook geschild meegeven. 

Eten en drinken

… houden we van gezonde boterhammendozen. Enkele boterhammen, aangevuld met een stukje komkommer, kerstomaatjes, wortel … We gaan ervan uit dat de hoeveelheid in de boterhammendoos op maat van uw kind is. De onkosten voor ineten in onze refter, vinden jullie terug in de leerlingenbijdrageregeling achteraan deze bundel.

Eten en drinken